Мъртвопиян повали жена си с юмрук пред очите на полицаи

Мъртвопиян повали жена си с един удар, защото е повикала полицията. Грозните сцени се разиграли сряда вечерта в Стамболийски. Оказало, че още по обяд същия ден побойникът и неговия брат започнали да пият. Съпругата се прибрала към 18 часа вкъщи и видяла, че мъжът й и компанията му са много пияни. Тъй като знаела, че когато употребява алкохол става агресивен и налита да ги бие, тя решила да се скрие в дома на майка си.

Около 20.00 часа заедно с децата си се прибрала в дома си. Час по-късно чула викове от другата къща. Чули се и шумове от чупене на предмети и стъкла. Двамата братя се сбили. Съпругата и нейните деца се уплашили много и избягали през прозореца като отишли при техните съседи, предава „Марица“.

Като забелязал, че жена му я няма, мъртвопияният се отправил към къщата, в която се крие. Жената много се уплашила и подала сигнал на тел.112. Излязла на улицата, за да изчака екип на полицията. Докато запознавала полицейските служители със случая се появил и побойника. Отправил се заплашително към нея, псувайки я с думите „ майка ти *** ***, какво пак искаш”, след което без да се замисля я повалил с юмрук в присъствието на полицаите. Нахвърлил се върху нея, докато била на земята и не спирал да я псува.

Полицейските служители веднага се намесили и задържали пияния бияч. Закарали го в районното и му съставили акт за дребно хулиганство. Изправили го пред съда, като там съжалил за действията си. Магистратите му наложили глоба в размер на 200 лв.