Мъка през есента за две зодии според таролозите

Таролозите направиха своя хороскоп за есента на 2023 година. Септември ще дойде скоро и проблемите просто ще гръмнат като бомба в живота на представителите на два зодиакални знака, пише jenata.blitz.bg.

Експертите вече са категорични, че през есента ще има два големи губещи, които много трябва да внимават, защото ги чакат наистина тежки дни.

Според тях представителите им са обречени на страдание и трябва да внимават, защото нещастието ще ги преследва.

Овен

Овните, според таролозите, са обречени на страдание. Те често правят грешки, привличайки проблемите в живота си. През есента ще са „магнит за нещастието“ и то ще действа мощно в ежедневието им.

Ако не сте готови да се удавите в езеро от проблеми, то спешно започнете да променяте нещо. Преразгледайте отношението си към живота, работата и хората. Може би се движите в кръг, намерете причината за неуспехите си.

Водолей

Картите Таро съветват Водолеите да се подготвят за труден период. Есента ще ви се стори като изпитание, проблемите ще се стоварят върху главата ви. Това ще се случи поради факта, че оставяте всичко да върви по пътя си.

Вземете нещата в свои ръце. Трябва да действате незабавно, не търсете оправдания. Ще можете да оправите нещата, но за целта е важно да работите сериозно върху проблемите. Бъдете готови да чуете много лоши думи за себе си.