Михаил Дюзев повече няма да води „Пресечна точка“, сменя го…

Журналистът Михаил Дюзев повече няма да е водещ на публицистично-коментарното предаване „Пресечна точка“ по Нова телевизия. Новината съобщи самият той във фейсбук профила си, като увери последователите си онлайн, че продължава с изявите в Дарик.

„Радвам се, че бях малка част от промяната в телевизионната публицистика с „Пресечна точка“! И ръководството на Нова, с което започнахме и това с което продължихме, имаха смелостта да предложат на зрителите си качествено съдържание и коментар в рамките на един телевизионен час. За трите години досега над 350 гости бяха свободни да изразят и защитят позициите си в диалог и спокоен разговор. Според мен и според рейтингите това беше оценено от зрителите много високо. Благодаря на всички колеги и успех занапред!

И от 4 септември не пропускайте началото на новия радио – сезон с Дарик Кафе от 6.30 до 10.00 всяка делнична сутрин!“

Новата водеща на „Пресечна точка“ ще е Анна-Мария Конова. От телевизията съобщават, че то ще се излъчва и от ново студио.

„Щастлива съм, че като журналист правя тази нова и отговорна крачка напред. „Пресечна точка“ е уникален, динамичен формат и концепцията му ясно отразява визията за модерна телевизия. Благодаря за шанса, както и за подкрепата на целия екип на предаването, на чийто професионализъм и богати познания ще разчитам“ – каза новата водеща на „Пресечна точка“ Анна-Мария Конова.

Previous post Дженифър Анистън сподели, че си има вибратор и се чувства добре и сама
Next post Деси Стоянова стана на 48 г., Кадиев я поздрави от другия край на света