Мис Силикон напълни и дупето с 300 кубика след развода

Близо с 300 кубика набъбнаха задните части на Мис Силикон Карина Атанасова. Изкусителният модел си направи бразилски лифт, който е един от най-разпространените начини, при който се изсмукват излишните мазнини от корема, ханша, бедрата и други части на тялото и след това мастните клетки се трансферират в седалището, като му придават обем и форма на праскова.

Процедурата според Карина не била болезнена, а възстановяването минало бързо. „Само след няколко дни видях ефекта“, сподели тя специално пред „Телеграф“. Разбира се, новите секси форми на Мис Силикон станаха повод за фотосесия, кадрите от която ще влязат в календара на конкурса за следващата година.

Междувременно Мис Силикон проплака, че вече не е семейна. Хубавицата сложила край на връзката си с италианския милионер и вече е необвързана. Карина била разочарована от половинката си, след като го хвана в изневяра. Тя била категорична, че няма как да търпи подобно нещо. По-малко от ден ѝ коствало да събере багажа си от общото жилище.

Титулованата изкусителка била толкова обидена и не можела да приеме случилото се, че се преместила да живее в София. „Да, вярно е, засега съм в София“, потвърди Карина. Животът на красавицата далеч не бил толкова щастлив, както изглеждало в мрежата, а повечето неща, които ѝ били обещани от половинката ѝ, били лъжа.