Меди се сдоби с чисто нов Mercedes за 200 бона

С кола за повече от 200 000 лева се придвижва нашумелият изпълнител Меди. Бившият на Моника Валериева брои крупната сума за лъскав спортен Mercedes, пише „България Днес“. Колата е чисто нова и е произведена от консорциума преди няколко месеца.

На всичкото отгоре музикантът платил е и немалко пари, за да има тузарски и различен номер. Вместо да заложи на 4 еднакви цифри, Меди избира 3 едни и същи, а четвъртата е на любимото му число – 7. Разбира се, парите не са проблем за дуетната половинка на Галена. Само за месец певецът заработва по 120 бона, тъй като се продуцира сам и не плаща на компания, която му държи правата. Возилото на Мехмед Гогов, както е името на изпълнителя, е пълно с екстри. Меди още се страхува да остави новата си играчка в ръцете на шофьор.

Затова чалга певецът сам управлява колата, която е матово сива, забеляза още репортер на вестника. Преди дни певецът паркира скъпарското возило в центъра на Созопол, където има участие в кръчма край морския бряг. Със спирането на лъскавия Mercedes настана суматоха и редица почиващи започнаха втренчено да зяпат чия е тузарската кола. Меди от дълго време е фен на една от най-популярните немски автомобилни компании и винаги си купува точно този модел на марката – разбира се, все по-нов.

Previous post 40 000 лева на месец стопира трансфера на Георги Миланов в „Левски“
Next post Явор Бахаров на 38: Още не съм овладял демоните в себе си