Марта Вачкова сподели как е разбрала, че трябва да бъде актриса

Деси Банова-Плевнелиева среща телевизионните зрители с талантливата и добре позната на всички ни актриса – Марта Вачкова. Тя говори откровено за това какво са си казали за последно с Григор Вачков преди той да си отиде без време, какво място заемат в живота ѝ Владо Пенев, дъщеря ѝ и майка ѝ.

„Татко беше много честен и добър човек. Имаше голямо сърце, голяма душа. Грижовен, всеотдаен, верен приятел. Най-добрият човек, когато познавам“, сподели Вачкова пред NOVA. Баща ѝ си отива, когато е била едва на 20 години.

На въпроса кога е разбрала, че трябва да поеме по професионалния път на баща си на сцената, звездата обясни следното:

„Не смеех да си го призная години. Като малка исках да стана балерина, оперна певица. Баща ми, като че ли си отиде, за да направи място на мен да се докажа. Другата причина, може би бе, за да станем по-близки с мама. Преди се карахме често“.

Относно отношенията ѝ с Владо Пенев, актрисата бе категорична, че е късметлийка. „За всичко се съветвам с него .Не знам какво щях да правя, ако не беше до мен“, каза още Марта Вачкова за актьора, който също е легенда на театралната сцена и екрана.