Майка на 7 деца с 800 татуировки: Защо ме наричат чудовище?!

Майка на 7 деца с повече от 800 татуировки твърди, че социалният ѝ живот е бил съсипан, след като ѝ е било забранено да влиза в кръчма, пише британския в. „Дейли Мейл“, който разказва обърканата семейна история на чешитката.

Мелиса Слоун от Поуис, Южен Уелс, се татуира поне три пъти седмично и дори го прави с пистолет за мастило, купен от сайта „Амазон“ за 120 паунда.

Майката на седем деца получава първия си татус, когато е на 20 години, и оттогава е покрила по-голямата част от лицето и тялото си с различни бои и символи. Тя заявява, че го прави, за да се справи с последиците от насилието в детството, упражнено от брат ѝ. Той редовно я малтретирал и веднъж дори й посегнал сексуално. 45-годишната жена твърди, че в училище я наричали с обидни прозвища и никога не я канили на партита. За да се прави на интересна, тя започнала да си прави татуировки.

Според Мелиса обаче, татусите чувствително са затруднили социалния ѝ живот. Тя казва: „Искам да се забавлявам и да отида да пия в кръчмата, но дори не ме пускат да вляза. Наричат ме чудовище. Обсипана съм с татуировки, имам общо 800. Правя си татуировки три пъти седмично. Дори сама си правя някои от по-лесните татуировките вкъщи“.

Въпреки многобройните инфекции, мастилената фанатичка се зарича да не спира да бележи тялото си.