Маги Халваджиян бил много стиснат

Маги Халваджиян се оказа много стиснат. Това се разбра от подготовката на новото шоу, което ще продуцира по Нова телевизия наесен. Става въпрос за „С Рачков всичко е възможно”. Водещият Димитър Рачков не може да повярва, че Магърдич няма да го снабди с нови мебели, пише flagman.bg.

Арменецът е намерил „на хляба мекото” и безплатно си е осигурил обзавеждане на студиото на шоуто. Той ще го получи от дизайнера Александър Ковачев, който му е обещал диван, маса, столове и какво ли още не без никакви пари.

В замяна Халваджиян е включил Ковачев в рекламата за новия сезон на шоуто и като цяло се задължава да му прави реклама в идните няколко месеца, докато предаването е в ефир. Човек като Маги Халваджиян, който има милиони в банковата си сметка, падна много ниско с пазаренето си за мебели. Арменецът постоянно парадира как е над нещата, а всъщност се оказва скръндза.

Всъщност той не за първи път спестява по подобен начин пари.

През годините в някои от предаванията си умишлено е ставал жури, за да спести една заплата на член на журито. Така направи например в „Х Фактор 2015”, когато за първи път обяви парична награда за победителя, но си я „прибра”, сядайки сред журито.