Луксозната кола на Белишки-младши още е със синя лампа

Повече от два месеца, след като TrafficNews сигнализира, че скандалният син на панагюрския кмет Иван Белишки е сложил синя лампа на автомобила си, нищо не се е променило. Наш читател ни изпрати кадри на возилото на Белишки младши, на които се вижда, че синята лампа продължава да стои на предното стъкло на ягуара му.

Нарушенията и потъпкването на закона на Белишки са ежедневие и въпреки арестите му. Видно той продължава да не зачита правила, като това личи и от кадрите, които ни изпратиха. На тях се вижда, че ягуарът му освен със синя лампа е спрял върху тротоар в Панагюрище, правейки преминаването на хората невъзможно. Зад него се вижда и друг нарушител, който паркира по продължението на целия тротоар.

Припомняме, че преди 3 месеца имаше протест срещу панагюреца Белишки, заради неговите издевателства към свои съграждани. След като Иван Белишки бе задържан под стража за нанасяне на лека телесна повреда на полицай, баща му определи ареста на сина си като политическа провокация и обвини полицията в насилие, тъй като по време на задържането Белишки е бил съборен на земята.