Крисия заговори за първи път за загубата на баща си

Звездата от „Детската Евровизия“ Крисия заговори за първи път за баща си, който загуби преди една година, докато тя участваше в предаването „Като две капки вода“. Тийн звездата разкри, че се случило за един ден – изведнъж.

„Много различна връзка имахме ние двамата, аз вече живеех в София, а той във Варна чувахме се и се виждахме, от време на време. От 14-годишна се преместих да живея сама, голямото ми желание беше да бъда самостоятелна.

Загубата му беше много драстичен момент в живота ми и както си казваш – „има време“ за някой неща, но всъщност се оказва, че няма време“, разказва Крисия в подкаста на Емил Конрад.

Певицата сподели още, че много й липсват разговорите с него и през времето е трябвало повече да общуват. „Между нас беше или пълно разбирателство или не се разбирахме – ние много си приличаме. Аз съм много по-различен човек от както го няма“ казва тя.

Относно училището и образованието й Крисия заяви, че след завършването на средното училище няма да записва университет. Интересува се от актьорско майсторство и би се насочила натам, но не в България.