Карък! Инцидент с Корнелия Нинова, лидерката куца на шопинг в мола

Каръшката серия на Корнелия Нинова няма край. В навечерието на изборите шефката на БСП преживяла нов инцидент и отново контузила крака си. Този път обаче не се стигнало до фатални фрактури или счупвания, а ставало дума само за болезнено навяхване. Въпреки дискомфорта социалистката не отменила нито работните, нито личните си ангажименти.

Очевидци разказват, че преди дни Корнелия е била засечена на разходка и шопинг в най-големия столичен мол, намиращ се на бул. „Черни връх“ в София. Тя била в компанията на мъжа си Митко и куцала до него по време на обиколката им по магазините. Двамата отишли, за да хванат последните дни от големите летни намаления в бутиците, за да си напазарува Нинова нови тоалети за предстоящата предизборна кампания. Мъжът ѝ джентълменски я придържал и изглеждало, че отношенията им са повече от цветущи, нищо, че наскоро Нинов бе засечен да вози мистериозна и по-млада от него дама на предната седалка на чисто новия си джип.

Шефката на БСП, която е набожна, но вярва и в лоши енергии и магии, от години е преследвана от карък, от който не може да се отърве. Инцидентите я съпътстват непрестанно, а животът ѝ неведнъж е висял на косъм. За последно тя бе в болница, когато се разболя от Ковид-19 миналата година, а после се върна да доброволства в отделението като санитарка в знак на благодарност. През 2017 г. пък тя преживя две катастрофи. При едната получи мозъчно сътресение и счупи прешлен на врата, след като такси се вряза в шкодата, управлявана от шофьора ѝ, на път към централата на БСП на ул. „Позитано“ 20. Няма и два месеца по-късно служебната ѝ кола пак бе блъсната в центъра на София и тогава Нинова се усъмни, че става дума за умишлени инциденти. Впоследствие, за по-голяма сигурност, тя реши да се вози в черен микробус „Мерцедес“ за 100 хиляди лева, който е значително по-сигурен по отношение на ПТП-та.

Преди години социалистката пък се появи в парламента и със счупен пръст и шина на левия си крак, след като пропадна в шахта в София. Лекарите в спешното на „Пирогов“ я познават отлично и се шегуват, че им е от редовните пациенти. Те я спасяват и когато полита от стола си по време на конгрес на БСП и пада върху метални тръби в залата, след което чупи на три места дясната си ръка, пука глезен и вади рамото си. После два месеца ходи на работа с гипс. В пленарната зала Корнелия се е появявала и с превръзка на окото след операция на зрителния си орган.

Преди 11 години пък Нинова преживя и нападение от немска овчарка, която я напада в парка до блока ѝ в София. Освен че я нахапва, при падането на земята тя разтяга сухожилие и пак се налага да носи бинтове. Много травми червената лидерка има и от ездата. Тя е собственик на кон за 5 хиляди лева, който е поверила на специалните грижи на конна база в близост до столицата. Там в свободното си време бесепарката ходи на езда, твърдейки, че това е един от начините ѝ да си почива и да „проветрява“ мозъка си от силното напрежение. Не е изключено и най-новата ѝ контузия да е причинена именно от екстремното ѝ хоби.