Изтрещяха за вота: Костя пребива Кирил Петков, Слави със зомбита

Налудничаво предизборно видео пусна партия „Възраждане“ на Костя Копейкин.

В личния си фейсбук профил Костадин Костадинов публикува кадри в стил Кечмания, на които спуква от бой лидера на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, а Лена Бориславова гледа безпомощно отстрани на ринга.

Под ударите на Костадинов попадат също бившият депутат от ПП Христо Петров – Ицо Хазарта, трансджендърът Емили с тротинетката, депутатът от БСП Явор Божанков.

Появява се и Асен Василев, който подкрепя Джордж Сорос, водейки го към ринга. Малко след това и те попадат под крошетата на лидера на „Възраждане“.

Предизборен клип с особен сюжет пусна партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ (ИТН) в деня на официалния старт на кампанията за парламентарния вот на 2 октомври.

Видеото, публикувано в профила на Трифонов във фейсбук, започва с кадър в стил холивудски зомби апокалипсис – мъж бяга, гонен от десетки зомбита. В опит да им се изплъзне, прескача ограда и се сблъсква с трима самураи, един от които се оказва актьорът Краси Радков.

Завързва се кратък диалог между двамата:
– К`ви сте Вие?“ – пита мъжът.
– Ние сме седемте самурая!“ – отговаря му Радков.
– Е, що сте само трима?“ – чуди се мъжът.
– Щот немаме ора, баце“ – отвръща Радков.

Следва битка между самураите и зомбитата.

На фона на тази сцена гласът на Трифонов призовава българите да гласуват за „Има такъв народ“ с думите: „Ако искате да имате хора – гласувайте!“