Звездата от „Сексът и градът“ Крис Нот се връща към актьорството

Месеци след като беше обвинен в сексуално посегателство, американският актьор Крис Нот се връща към актьорската игра, съобщи „Педж Сикс“.

По последни данни 67-годишната звезда от „Сексът и градът“ се е върнал към актьорството, започвайки от местния театър. В събота Нот, който се прочу с ролята на Тузара в хитовия ситком на HBO, е участвал в еднодневно четене на пиеса от 1959 г., озаглавена „Носорог“, в „Saint James Place“ в Грейт Барингтън, Масачузетс.

Според съобщенията Нот не само е участвал в четенето, но и е продуцент и режисьор на постановката. „Казаха ни, че е бил „изключителен сценичен актьор“, каза източник пред „Пейдж Сикс“. „Това беше добре прието. Накрая той получи бурни овации“, каза друг източник пред изданието.

Четенето е първата публична изява на Нот, откакто героят му беше убит в рестартирането на „Сексът и градът“ на HBO Max, „And Just Like That“, на фона на скандала за сексуално посегателство. Последната му поява беше орязана от сериала, след като две жени го обвиниха в сексуално посегателство в своето минало. Нот категорично отрича обвиненията.