Жената на победителя от „Биг Брадър“ Здравко наби любовницата му Божена

Женски бой на крайбрежната алея на Приморско заради победителя от първия сезон на „Биг Брадър“ Здравко е най-коментираната тема в градчето.

За грозната случка разказа потърпевшата-словачката Божена, която от 2-3 години живее в Приморско и се занимава с туристически бизнес. Покрай работата си се запознава със Здравко и двама стават интимни. Връзката не остава тайна за съпругата Христина, от която гларусът, който скоро ще стане на 50 години, има три деца. Тя също е позната на зрителите от шоуто, в което се появи за първи път бременна, за да съобщи новината за чаканото бебе.

Инцидентът става преди четири дни, а за него разказва любовницата Божена. „Снощи бях брутално нападната на алеята в Приморско от жена от ревност. Разминах се с доста количество изскубана коса, заплахи за живота, обиди от всякакъв род, но изпитах огромен страх за живота си в един момент.

Когато чуеш: „Божена, можеш ли да плуваш?“ и усещаш как някой те дърпа за косата в скалите и иска да те хвърли едва ли не в морето…Няма да навлизам в детайли повече и няма да издавам имена. Това е единствен коментар, който ще каза за случката“, обяснява чужденката, която е дала показания в полицията.

Hotnews.bg разбра, че Христина също е дала показания. Телефонът на Божена е бил хвърлен в морето и тя общува основно през социалните мрежи. Там обаче се чудят защо Христина не е набила шавливия си съпруг, който е виновен за любовния триъгълник.