Ергенът Евгени Генчев и любимата му Валерия записаха дует

Въпреки безбройните спекулации относно истинността на връзката им, Валерия и Евгени са по-влюбени от всякога и не само това, но и се канят да пренесат любовта си и на сцената. Двойката, която се събра в романтичното риалити „Ергенът“, планира скоро да пусне обща песен. И ако вокалните таланти на пианиста не са изненада за никого, то моделът определено успя да изненада всички със скритите си музикални заложби.

„Така е. Аранжиментът е мой. Направихме парчето с много мисъл и емоция, дано хората го харесат“, сподели Евгени, цитиран от „България Днес“.

Идеята за дуета се случила малко преди концерта на Богдана Карадочева и Стефан Димитров, на който Генчев свири. Популярните ни изпълнители дори дали идеи за песента на Евгени и любимата му.

„Не само те, но и Васил Найденов също от година ме кани да направим песен. Ще се случи, но по-нататък, че съм затрупан от нови неща. Едно от най-важните от тях е, че имам предложение да изпълня главна роля в индийско-британски филм, но повече не мога да споделям от това. Все пак искам да кажа, че много се подготвям за първия си опит пред камера по този начин“, казва още Евгени.

Макар че Генчев е затрупан с работни ангажименти, той не спира да повдига темата за наследник от Валерия. „Готов съм за баща. Защо не и да станем родители с Валерия, победителката от шоуто, с която в момента имаме връзка. Аз съм на 34 години и ми е време да стана татко. Въпросът е човекът до мен да е готов и да позволи нещата да се случат. Вървим натам“, споделя Ергенът Евгени.