Друг психар: Ще отрежа главата на Дебора, ще довърша започнатото от Георги!

Скандален чат се разпространява в социалните мрежи днес. В него момче на име Мирослав, което твърди, че е приятел на касапина Георги Николаев от Стара Загора, който обезобрази 18-годишната Дебора обяснява, че извършеното насилие над момичето е само началото и тя заслужава смърт.

В чата кретенът използва нецензурни думи и отправя закани към обезобразеното момиче.

От съобщенията става ясно, че ответната страна не е съгласна с написаното и отговаря на момчето, че нещата, които пише са глупави и го моли да спре, но Мирослав отговаря с „Ще я приключа!”.

След изтичането на чатове, много хора изразиха възмущението си от написаното. Не е ясно обаче дали въпросните съобщения са достоверни, тъй като приятелка на Андонов твърди, че профилът му е бил хакнат.

В друга група пък самият той заявява, че неправомерно е обвинен за чатовете, тъй като не е писал подобни неща. Разпространителите на съобщенията обаче са категорични, че чатовете са истински.

Само преди дни друг застъпник на насилието, се сблъска с неодобрението на хората. Виктор Костов потресе с подкрепата си, която в последствие му коства работата.

Previous post Юлий Павлов: В София със сигурност ще има балотаж на местния вот
Next post Рецептата днес: Мини чийзкейк с вкусно домашно сладко