Доволен е! Христиан Гущеров подари на Светлана „Maybach“

Щедростта на Христиан Гущеров към съпругата му Светлана няма граници. Сексапилната моделка не крие новата си придобивка – последен модел бял Maybach, а според горещата столична клюка, скъпарското возило било подарък за геройството, което крехката Гущерова сътвори съвсем наскоро – роди четвърти наследник на фамилията.

Именно с новата лимузина Гущерови били забелязани преди няколко дни на контролно-пропускателния пункт „Кулата“ на път за Гърция, където семейството кара поредната си лятна ваканция.

Младият бизнесмен е известен с пристрастията си към германската марка за луксозни автомобили и според запознати, откакто Гущерови са семейство, в гаража на къщата им се паркират само и единствено Maybach. Самата Гущерова качи в Инстаграм снимки с бялата лимузина. На тях се вижда, че Maybach-ът е поръчково изпълнение и вероятно притежава всички възможни екстри.

Естествено, типично в свой стил, Светлана, която не разчита само на възможностите на съпруга си, но и самата тя развива бизнес с луксозни пижами, се е барнала с кецове и дамска чантичка на Chanel за няколко хиляди лева.

Previous post Номер 1! Виктория Томова триумфира на WTA турнира в Чикаго
Next post ДНК тестовете са потвърдили: Евгений Пригожин е мъртъв