Диляна Попова се татуирала заради Майк Тайсън

„Направих си временна татуировка като тази на Майк Тайсън заради едно щуро парти в Приморско. Рисунката на лицето ми беше много яка, всички много я харесаха.“ Това с ентусиазъм разкри пред „България Днес“ Диляна Попова.

Красивата моделка сподели уникални кадри в социалните мрежи, на които позира с татуировка на лицето, едно към едно с тази на американския боксьор Майк Тайсън. Това провокира феновете ѝ, които разпалено започнаха да питат какво се случва с женствената Диляна Попова.

Събитието беше тематично по филма „Последният ергенски запой“ , в който един от главните герои се събуди с татуировка на лицето. В лентата дори участваше и самият Майк Тайсън, на който съм почитателка“, споделя хубавицата, която е категорична, че никога не би направила истински татус по лицето си.

Освен със строг хранителен режим в продължение на четири години Диляна Попова noддъpжашe стройната си фигура с тренировки по бокс. „3а съжаление спрях да тренирам този спорт. Осъзнах, че боксът не е много женствен, а и освен това заради него започнах да ходя леко изгърбена“, споделя Попова. Моделката разкри, че е желателно всяка дама да знае няколко хватки, за да може да се защити в опасни ситуации. „Само тренировките по бокс няма да помогнат на никоя жена, освен ако тя не е смела“, заключи Диляна.