Джизъса на ръба: Въртеше милиони, а сега живее в две стаи под наем

Джизъса няма интелекта на други свои колеги, които със средствата от футбола развиха успешни бизнес начинания. Той също опита да бъде бизнесмен, при това в Русия, но претърпя пълен крах и фалира няколко фирми и у нас, и в чужбина.

В момента Благо не се води работещ човек, защото не извършва никаква трудоспособна дейност и не притежава нито една работеща фирма. Безработен също не се води официално, защото не се е регистрирал в Бюрото по труда. В последните 20 години през ръцете на Георгиев минаха милиони, но той не е успял да спести нито един. Няма дори свое жилище, където да живее.

Всъщност има общ дом със Златка Райкова в софийския квартал „Бояна“, но след раздялата им бившата плеймейтка заграби имота и сега живее там с общия им син, новия си мъж и тяхното общо дете.

Финансовият крах на Благой започна след развода му с рускинята Есмер. Тя взе всичките му материални придобивки в Русия, което заличи почти всичко, което е спечелил през цялата си кариера. Парите, които Джизъса спечели от участието си в „Сървайвър“, където дори победи, лека-полека се стопяват.

Той прави същата грешка – харчи пари за поредната жена в живота си. В момента Благо живее в двустаен апартамент под наем в Пловдив. Пренесъл се е в този град, за да бъде с Ивана, която е с 21 години по-млада от него и е дъщеря на рапъра – сводник Ванко1.