Дженифър Анистън сподели, че си има вибратор и се чувства добре и сама

Дженифър Анистън смята, че раздялата на родителите ѝ е попречила да установи трайни отношения с противоположния пол. На 54 години звездата от „Приятели“ е без мъж и деца.

„Винаги ми е било трудно във връзките, предполагам, защото съм се чувствала наистина самотна по някакъв начин. Гледайки отношенията в моето семейство, родителите ми не ме накараха да си мисля, че да имаш партньор е нещо прекрасно“, признава 54-годишната актриса. Нанси Доу и Янис Анастасакис (Джон Анистън), които също са актьори, се развеждат, когато дъщеря им Дженифър е малко момиченце.

„Не ми харесваше идеята да се жертвам. Така че ми беше по-лесно да съм сама. Не бях готова да давам и вземам“, разкрива актрисата. Дженифър Анистън разкрива още, че в момента е фокусирана върху нуждите и желанията си и не ги жертва, за да угоди на някого друг.

„Става въпрос за това да не се страхувате да си кажете от какво имате нужда и какво искате. Затова всяка връзка за мен е ново предизвикателство. Докато наистина съм добра във всяка друга работа, която правя, в сферата на любовта май не се чувствам толкова сигурна в себе си“, признава актрисата.

През последните години медиите не пропуснаха да спекулират с новината, че Дженифър Анистън се е събрала с първия си съпруг Брад Пит. „Знаете, че с Брад сме приятели. Говорим си“ – с тези думи тя сложи край на всякакви слухове, че двамата са отново двойка.

Миналата година пък звездата от „Приятели“ категорично отрече спекулациите, че някой от бившите ѝ съпрузи се е развел с нея, защото „не го е дарила с дете“ и призна, че постоянните слухове за връзките ѝ правят битката с безплодието още по-трудна. „Опитвах се да забременея. Пътят бе труден за мен, но съм добре и сама. Имам си вибратор“, разказа Дженифър.