Деси Стоянова стана на 48 г., Кадиев я поздрави от другия край на света

Докато Сашо Кадиев и щерка му се наслаждават на приказните плажове на Малдивите, като обикалят различните острови, плуват в океана, но и в частните басейни, които вървят към всяко луксозно бунгало, в което отсядат, бившата му екранна половинка празнува в Златоград, пише flagman.bg.

Деси Стоянова стана на 48 години в град Златоград в компанията на трите си най-добри приятелки. Това са журналистките Миролюба Бенатова, която остана без ефир, след като предаването, в което работеше в малко известна кабеларка, фалира, бившата водеща на сутрешния блок на Нова телевизия Ани Цолова и бившата шефка на новините на Нова Дарина Сарелска. Четирите дами по принцип отбелязват личния празник на Деси винаги заедно, но на морето, но този път избягаха от жегите в планината.

С тях бе и сестрата на Деси Елица, която има дъщеря, връстница на близнаците на водещата. В интернет тя получи доста поздравления, като първи се отчете Кадиев, макар и от другия край на света. Сред честитилите бяха още бившата спортна журналистка на bTV Елена Яръмова, Стефан Щерев, Лиляна Боянова.