Дара и Бобо възпяха „огнено“ сложните любовни отношения

Дара и Бобо са две съвсем различни, но в същото време приличащи си лица на модерната българска сцена. На пръв поглед тичат в различни музикални коридори, но всъщност имат подобен вкус за музика, подобна чувственост през мелодии и думи.

Събира ги спонтанна звукозаписна сесия в едно от студиата на „Вирджиния Рекърдс“ заедно с музикалния продуцент KAY BE. Комбинацията между тримата се оказва прекрасна и резултатът е хипнотизиращо с нежността и лекотата си парче, озаглавено „Няма да ми липсваш“. Освен с аудио, песента излиза и с видео, чиято премиера се състоя днес.

Вдъхновена от афро-поп стила, „Няма да ми липсваш“ е за края на любовна история, която Дара и Бобо разказват чрез музика и текст, които създават заедно, a KAY BE (Константин Бешков) „хваща“ емоцията на двамата в страхотен бийт.

„Специална, ефирна и много красива, „Няма да ми липсваш“ е любимата ми магия.“, споделя за песента Дара.

Видеоклипът към „Няма да ми липсваш“ е дело на младия талант в режисурата Крис Захариев, утвърдил се като един от най-добрите български режисьори и носител на наградата за „БГ видеоклип“ за 2023 г. Видеото е заснето в един кадър и надгражда по великолепен начин този различен и вълнуващ музикален проект.