Далаверка: Пиленцата от Монако искат 150 лв. за видео поздрав

150 лв. ще трябва да брои всеки почитател на Пиленцата от Монако, за да си направи видео с тях.

Ако клипът е само с единия от звездната двойка, цената ще спадне на 100 лв. Това обясни самата Нина Димитрова по повод предстоящата фен среща, която със съпруга ѝ Боби Манекена организират за първи път в Пловдив.

„Нашите почитатели от 4 години постоянно ни питат кога ще направим фен среща. Най-накрая тя е факт и ще бъде организирана в родния ни град Пловдив. Разбира се, сме избрали много луксозен ресторант, за да съответства на нивото ни“, каза още Нина. Пиленцето обясни, че за своите почитатели са подготвили много изненади. „Разбира се, че който иска, ще може да се снима с нас там на място, но само снимка, ние сме инфлуенсъри, видеа и поздрави се плащат, време е хората да разберат, че не се надуваме, но това е нашата работа“, уточни тя. Най-ВИП наградата за феновете ще бъде луксозен трансфер до Монако, който ще направи самият Боби. Еднократно, защото това е луксозна услуга“, каза още Нина.

Надпреварата за ВИП услугата ще бъде пусната под формата на игра в профила на звездната двойка, а печелившият ще бъде изтеглен по време на събитието. Нина разкри, че към момента интересът е голям и има доста запитвания, и призова, които иска да се види с тях, да побърза, защото местата са ограничени. В зависимост от това какъв е успехът на първата инициатива, ще преценят дали да направят и други такива. По време на вечерта Нина е планирала да смени три тоалета, единият от които е суперскъп за нея, тъй като е купен за червения килим в Кан. Разбира се, и съпругът няма да изневери на любимата си марка, с която стана популярен, пише „Телеграф“.