Голям тур! Азис, Галена и Меди тръгват на мащабно турне в САЩ

Трима от идолите на родната поп фолк сцена – Галена, Азис и Меди, се събират и отвъд океана, където ще изнесат мащабни концерти в Лас Вегас и Чикаго. Концертните им обиколки ще се проведат през февруари, но към момента все още не са ясни точните дати на събитията, които българската общност зад Океана очаква с нетърпение.

Рекламната кампания започна вчера, като и тримата изпълнители публикуваха плакат, на който има снимки на тях и се обявява, че предстои голям концерт, но повече информация не е дадена. Екип на „Телеграф“ се свърза с Петя Романова, която организира повечето от събитията на българските звезди в САЩ, и тя издаде само, че в Чикаго и Вегас очакват с нетърпение големите звезди на родната фолксцена. Още не е ясно и каква е цената на пропуските за мащабното събитие, но отсега българите отвъд океана залагат, че билетите ще свършат за броени часове.

По всяка вероятност освен собствените си хитове звездното трио ще изпълни и дуетите, като всеки от тях има такъв с другия, така че още отсега е дадена заявка за мащабен купон, а вече голяма част от родните им фенове се питат няма ли да има такъв спектакъл и у нас.