Годеницата на Джеф Безос заприлича на родна чалга певица

Годеницата на Джеф Безос – Лорън Санчес, стана копие на Мария, отбелязват наблюдателни потребители на социалните мрежи. Телевизионната водеща, която само преди ден се похвали, че е получила предложение за брак на неговата супер яхта, сподели и снимки от нова фотосесия. По думите на Санчес, Джеф я обожава, а тя е много щастлива, че са заедно.

В мрежата обаче мнозина останаха шашнати от трансформацията на богаташката годеница. С нов силикон, филъри в устата, бившата водеща повече прилича на силиконова плеймейтка или поп фолк звезда, отколкото на бъдеща съпруга на милиардер.

Родни зевзеци директно я сравниха с фолк певицата Мария.

Изпълнителката също се прочу с любовта си към пластичните корекции, но за разлика от Санчес не е карала мъжа си да се тунингова. На снимките прави впечатление, че Безос също изглежда подмладен, а очевидно причината не са единствено бъдещите сватбени планове. Иначе фолк звездата уверено позира в провокативен стил, досущ като по-възрастната си „колежка“. Тя демонстрира същия дързък и провокативен стил, точно като Санчес. При това без особено да се срамува от поведението си, само заради желанието си да е известна.