В Русия: Майка уби трите си деца, живя месеци със скелетите им

Арестуваха майка, убила трите си деца и живяла месеци наред със скелетите им. Разследващи уточняват как точно жената е умъртвила отрочетата си. За момента е ясно само, че децата са мъртви от месец август.

До разплитането на ужасяващата история се стигнало, след като бабата на децата пристигнала в дома на дъщеря си, за да навести внуците. В една от стаите на къщата възрастната жена намерил скелет на четиригодишно момиченце в пелена, което било покрито с одеяло. На втория етаж в леглото бабата открила трупа на едногодишно бебе.

Майката обяснила, че децата й са починали в съня си през месец август, но бабата не й повярвала. Възрастната дама започнала да издирва другите си внуци и в къща в съседно село открила още едно мъртво тяло – на осемгодишно момиченце.

Сред оцелелите деца на хорър майката са петгодишна дъщеря и 12-годишен син. Живите деца са предадени на службата по настойничеството.

Историята като от филм на ужасите е от руския град Псаков, а информацията за нея бе разпространена от телеграм канала Shot.

„В момента от децата са останали само скелети. Бебето беше с памперси, останалите деца бяха с дрехи”, отбелязват свидетели.