Вече ни скубят за всичко! Плащаме и да не ни сложат доматен сос на пицата

Поредна касова бележка вся смут в социалните мрежи. Този път потребител съобщава, че заведение е таксувало клиент с един лев, за да получи пица без доматен сос, предаде Glasnews.bg.

Ето какво гласи текстът към публикацията във Фейсбук: „Някакви хора се оплакват, че във Варна плащали за ледче, за лимонче… Тук си плащаш, за да не ти сложат доматен сос на пицата. Скоро ще си плащаш и за да не ядеш пица“.

Коментиращи публикацията смятат, че най-вероятно става въпрос за пица, която е поръчана със сметана или барбекю сос – добавки, които обикновено се заплащат в голяма част от ресторантите. „По-скоро е маркирана пица „без доматен сос със сметана“, ама то трябва малко „горе“, за да се сетиш. Затова нямам нищо против такива клиенти да се глобяват, а не заведенията, които в случая едва ли са в нарушение“, написа Митко Вичев.

Друг потребител пък е обърнал внимание на цената на водата – 4.19 лв. за литър. „Тя и водата е с добра цена“, написа Нели Михайлова.

Снимането на касови бележки стана истински хит след скандала с три пържили, които излязоха на клиент 500 лв. От Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията пък започнаха кампания и призоваха всички да искат касовия си бон.

Previous post „Търсят се деца за крадене“: Обикалят с колове и лопати заради слухове
Next post Баровец! Ерджан с пържолите яхна джет и летя с парашут за 250 кинта