Вече има 14 платили за „фелацио“ уикенд с Виктория Капитонова

Преди няколко дни Виктория Капитонова обяви публично цената си и предизвика жесток скандал в публичното пространство. Тя открито заяви, че може да бъде „резервирана“ за скромната цена от 3000 лв.

Оказа се, че има доста мераклии да прекарат един уикенд с хубавата рускиня, която спечели първия сезон на „Ергенът“, за да им предаде тънкостите на фелациото, нещо което правеше и Наталия Кобилкина.

Инфлуенсърката вече се продаде за 48 часа и не на кого да е, а на цели 14 момичета, които са платили скромната сума от 6 хил. лева, за да бъдат с нея цял уикенд в топ хотел. В цената се включва закуска, обяд, вечеря, СПА процедури, снимки и показване на момичетата в мрежата на Виктория Капитонова.

Според част от последователите си тя прави гениален маркетинг със своята стратегия като предизвика вълна или от възмущение, или от възхищение, а за самата нея лоша реклама няма. По това може да се съди и от участието ѝ в първия сезон на „Ергенът“, където си спечели повече негативи, отколкото позитиви, въпреки че беше победителка в риалитито, пише show.blitz.bg.

Previous post Жаси от „Сделка или не“ не може да бъде строга дори и с четири деца
Next post 5 плода, които са много по-полезни печени