Бритни Спиърс проговори за пръв път за развода със Сам Асгари

Бритни Спиърс за първи път коментира новината за развода си със Сам Асгари. Звездата публикува изявление в Instagram, придружено с типичното за нея танцово видео за профила си. „Както всички вече знаят, Хесам (пълното име на Сам -ред.) и аз вече не сме заедно. Шест години са много време за една връзка, така че съм малко шокирана, но няма да обяснявам защо, това не е работа на никого. Честно казано, просто не можех повече да понеса болката “, написа певицата.

Бритни благодари на приятели, чиято подкрепа е почувствала на „телепатично ниво“ и добави, че е свикнала да бъде силна: „Моят Instagram създава перфектна картина, но в действителност изобщо не е така – мисля, че всички разбираме това. Бих искал да покажа емоциите и сълзите си, това, което наистина чувствам, но по някаква причина винаги криех слабостите си.”

Звездата възложи отговорността за тази черта от характера си на баща си, който в продължение на 13 години беше неин настойник, припомня БГНЕС: „Ако не бях „силен войник“ на баща си, щях да ме отведат някъде, за да ме „поправят“ от лекари. Въпреки че тогава имах най-голяма нужда от семейство. Любовта трябва да е безусловна. Така че ще продължа да бъда силена и да се справям. В момента се справям страхотно.“ Накрая Бритни пожела на абонатите „добър ден“ и ги посъветва да се усмихват по-често.

През изминалата седмица стана ясно, че Бритни Спиърс и Сам Асгари решиха да се разведат само година след сватбата, която чакаха дълго време заради попечителството над изпълнителката. В същото време, според изданието Page Six, Сам поиска да преразгледа брачния договор и да увеличи размера на обезщетението. Иначе той уж се заканвал да оповести някои „неудобни подробности“ от личния живот на певицата.

Говорителят на Асгари обаче отрече това пред ЕТ: „Твърди се, че Сам оспорва договора и заплашва бившата си съпруга да направи видеоклиповете публични. Това е абсолютна лъжа, той няма и никога няма да има зли намерения към нея. Сам винаги я е подкрепял и ще продължи да го прави.“

TMZ по-рано съобщи, че Бритни е изневерила на Сам с един от домашните помощници в дома им в Калифорния и Асгари разполага с видеозапис, за да го докаже. Съобщава се също, че майката на певицата била бясна, когато научила, че Сам е подал молба за развод. Това не е потвърдено от представител на нито един от двамата.

По-рано вестник „Дейли мейл“ публикува също подробности за развода – между двамата често е имало физическа саморазправа. Бритни на няколко пъти е удряла Сам, а веднъж, докато той спял, певицата започнала да го налага, докато окото му посиняло. Асгари се оплакал на свои приятели, че певицата го нападнала физически, пише TMZ и допълни, че това е една от причините да напусне общия им дом. Източникът посочва още, че е имало много сбивания, когато дори се е налагало да се намесва охраната, а Асгари често е спял на друго място. Кулминацията дошла след последния им „яростен спор“, когато той категорично си тръгнал.