Болезнено ревнивият Калоян плаче в съда заради бившата си

Съдът Пловдив отмени заседание по дело за домашно насилие, при което мъж е обвинен, че е нанесъл лека телесна повреда в условията на домашно насилие, предава Plovdiv24.bg.

Калоян Кирилов присъстваше лично в залата вчера и пожела да се стигне до споразумение. Той не можа да овладее емоциите си и се разплака.

Според обвинението той системно е следил бившата си приятелка Иванка, като е навлизал в нежелана комуникация с нея посредством различни методи – търсел я на обществени места, пред дома й, обаждал й се по телефона, изпращал й съобщения по мобилни приложения.

Кирилов не бе представляван от адвокат, което спря процеса, като съдията ще трябва да му назначи служебен такъв.

Прокурорът потвърди, че потърпевшата и нейният адвокат няма да се конституират и следващия път ще има споразумение на страните. Делото беше отменено за края на септември месец.

Кирилов сподели, че дамата сама го е поканила да живеят заедно в нейния апартамент. По думите му жилището е било на голи стени и той е направил цялостен ремонт. Подарил й е телефон, който той изплащал дълго време.

Една вечер Калоян решил да отиде пред дома й, за да се разберат какво ще се случва с телефона. Той твърди, че по никакъв начин не е имало насилие над бившата му партньорка. Връзката им е продължила около 8 месеца.

Previous post Ремонт на АМ „Струма“ блокира движението към Гърция
Next post Психологът Нав 16 пъти е звънял на тел. 112 за откачения си съсед