Азис се оказа полиглот, страда от биполярно разстройство

Попфолк певецът Азис разкри за неподозирано свое качество. Той се оказа истински полиглот. На стори в Instagram в отговор на въпрос на свой почитател той разкри, че говори свободно цели шест езика, а на три от тях и пише, но не уточни кои са те.

Кралят на попфолка подтикна феновете си да му задават въпроси в Instagram. От тях стана ясно още, че преди му е пречел факта, че е „най-разпознаваемия българин“, както констатира друг негов фен.

„Свиква се с всичко. В началото се дразнех и ставах агресивен и сприхав. Вече ми е все тая“, отсече Азис, цитиран от „Телеграф“.

Друг фен на певеца реши да се възползва от възможността да попита изпълнителя, каквото си поиска като избра да надникне в личния му живот като му зададе въпроса: „Ти гей ли си“, на което Азис отговори простичко с едно твърдо „Да!“.

В сторитата си певецът разкри любопитния факт, че всъщност той е първият наш изпълнител с концерт на Националния стадион „Васил Левски“.

„Аз съм първият български певец имал концерт на стадиона“, сподели той.

Той разкри още, че е диагностициран с тежко заболяване.

„Диагностициран съм с „Биполярност“. Това не е тайна за никой. Всъщност аз нямам тайни от вас, като се замисля“, написа Азис.